Këto janë fjalët e mëdha që i thoshte Ibrahim Rugova publikisht për Adem Jasharin

Ish-presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova, ishte për herë të parë mysafir në RTK pak muaj pasi Televizioni i Kosovës kishte nisur transmetimin.

Në studion e hapur të emisionit “Thjerrëz”, me gazetaren Diana Toska, Rugova ka folur me shumë qetësi për situatën e tensionuar politike në vend mes krahut paqësor dhe atij të luf,tës.

Kjo bisedë është karakterizuar me një maturi që ka shfaqur kryetari i LDK-së, i cili në asnjë moment nuk ka fyer askënd edhe pse në vitin 1999, Rugova mbase ishte njeriu më i fyer nga qarqet politike të kohës.

E SPONSORIZUAR

Ndër shumë pyetje të gazetares Toska, por edhe të shikuesve, Rugova është pyetur nëse do ta vizitojë Prekazin për ta nderuar Familjen Jashari.

Rugova tha: Nuk kam qenë ende, por shumë shpejtë do ta vizitoj familjën Jashari dhe gjitha familjet tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *