Policia e Kosovës mbetet njëri nga institucionet ku qytetarët besojnë më së shumti.

Ata e kanë dëshmuar me qindra herë se janë në shërbim të qytetarëve dhe se shërbimi i tyre shpeshherë e tejkalon detyrën e tyre, shkruan Indeksonline.

Kjo dëshmohet edhe sonte nga një polic i gjeneratës së re që ndihmon një të moshuar në rrugët e Prishtinës.

Policia e Kosovës cilësohet si policia më e mirë në rajon dhe Ballkan./Indeksonline/